Кількість
|
Вартість
|
||
|
Домашня Ветчинница Redmond для приготування м'ясних страв
Домашня ветчинница REDMOND призначена для приготування в домашніх умовах - шинки, рулетів та інших делікатесів з м'яса, птиці, риби з додаванням різних спецій і наповнювачів.
Принцип роботи ветчинницы полягає в стисненні інгредієнтів всередині прес-форми при одночасній теплової обробки (варіння, запіканні).
З ветчинницей REDMOND ви будете балувати своїх близьких і гостей смачними делікатесами, приготованими з натуральних продуктів без використання будь-яких консервантів та барвників.
Ви можете використовувати ветчинницу в мультиварці (з об'ємом чаші не менше 5 літрів), а також в духовій шафі, аерогрилі або просто в каструлі відповідного обсягу на плиті.
Спеціально для вас компанія REDMOND розробила 20 рецептів різних страв, які ви можете приготувати за допомогою цього пристрою.
З рецептами ви можете ознайомитися в додатку до посібника з експлуатації.
Застосування:
- Встановити корпус ветчинницы на рівну поверхню бічними прорізами вгору.
- Прийняти рішення про обсяг використовуваного продукту і встановити одну з кришок на внутрішні виступи корпусу: вище або нижче.
- Прокласти внутрішню частину корпусу фольгою або харчовою плівкою або вкласти у жарову рукав.
- Щільно укласти харчові інгредієнти всередину корпусу, повністю заповнивши вибраний вільний об'єм. Загорнути краї обгортки і накрити зверху другою кришкою.
- Притримуючи верхню кришку, встановіть три пружини, орієнтуючи їх кільцями-захопленнями вниз - верхні гачки одночасно пронизують отвори у верхній кришці і проходять через бічні щілини корпусу, нижні потрапляють в технологічні отвори в центрі корпусу. Потім повністю перевернути зібрану ветчинницу.
- Утримуючи однією рукою корпус ветчинницы на рівній поверхні, по черзі звести три пружини до самого верху корпусу, зачепивши їх гачками безпосередньо за край корпуса.
Характеристики:
- Тип пристрою: прес-форма для термічної обробки продуктів.
- Матеріал корпусу і знімних деталей: нержавіюча сталь.
- Кількість налаштувань робочого об'єму: 3.
- Максимальний робочий об'єм (в залежності від настройки): 0,9 / 1,13 / 1,5 л.
- Обсяг виходу готового продукту (в залежності від властивостей інгредієнтів): - 0,2 - 0,8 л / - 0,52 - 1 л / -0.75 - 1,4 л.
- Розмір (ш/г/в): 130х130х165 мм.
- Вага: 0,35 кг
Комплектація:
- корпус;
- знімні кришки (2 шт.);
- пружини знімні (3 шт.).
Ветчинница REDMOND RHP-M02 — унікальний прилад, завдяки якому ви легко зможете приготувати домашні делікатеси з м'яса, риби, птиці та морепродуктів з різними доповненнями і спеціями.
Відтепер на вашому столі з'являться справжні гастрономічні витребеньки з натуральних продуктів, які ви вибрали самі!