Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Опис

Тендерайзер для м'яса (пом'якшувач м'яса)!

Пом'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса і стейків.

Дуже простий у використанні, він економить масу часу і сил – замість махання важкими молотками і ударів, після яких шматочки м'яса розлітаються по кухні, мясоотбивалка тендерайзер дозволяє робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколу. Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса і його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким і соковитим при приготуванні! М'ясо швидше маринується, прожарюється, пропікається, при цьому значно скорочується час приготування! Спеції і маринад знаходяться всередині продукту, а не на його поверхні – Ваші страви будуть ще смачніше і ароматні!


Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.

Характеристики:

• Кількість предметів: 1шт.
• Матеріал: Нержавіюча сталь, Пластик
• Матеріал ручки: Пластик

 

Переваги:

Головне призначення тендерайзера, размягчителя м'яса - це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.
Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.

Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50 %.
Скорочує час маринування на 80%.
Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.

Рекомендації по експлуатації размягчителя м'яса:

 Разместите мясо на разделочной доске из дерева или пластика;

В зависимости от плотности мяса и толщины куска выберите оптимальное усилие для его обработки. Учтите, что крупные куски рекомендуется обрабатывать с двух сторон;

Избегайте попадания стальных стержней в кости и твердые предметы;

Рекомендуется отбивать мясо перед его маринованием;

В процессе отбивания можно по вкусу добавить специи;

Лезвия инструмента введут их внутрь мяса;

После использования необходимо тщательно промыть размягчитель;

Нельзя использовать абразивные моющие средства и твердые губки;

Не кидайте тендерайзер на тверду поверхню і з великої висоти.

 

Тендерайзер для м'яса (пом'якшувач м'яса)!

Артикул 201254
Немає в наявності
123 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Ви можете оформити доставку на відділення Нової пошти або ж адресну доставку, за вказаною Вами адресою.

Терміни доставки по Україні залежать від перевізника, приблизно 1-2 дня. Товари доставляються транспортними компанією «Нова Пошта».

 

  • Готівкою при отриманні.
  • Оплата онлайн 
  • Через касу або термінал самообслуговування .

Ви можете повернути товар протягом 14 днів після здійснення покупки.

Просимо вас обережно розкривати посилку. Товар в пошкодженій упаковці поверненню не підлягає.

Якщо ви не впевнені у своєму виборі, зв'яжіться з нашим консультантом. Він допоможе вибрати модель, яка вам точно підійде.

Вгору