Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тендерайзер для м'яса (пом'якшувач м'яса)!
Пом'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса і стейків.
Дуже простий у використанні, він економить масу часу і сил – замість махання важкими молотками і ударів, після яких шматочки м'яса розлітаються по кухні, мясоотбивалка тендерайзер дозволяє робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколу. Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса і його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким і соковитим при приготуванні! М'ясо швидше маринується, прожарюється, пропікається, при цьому значно скорочується час приготування! Спеції і маринад знаходяться всередині продукту, а не на його поверхні – Ваші страви будуть ще смачніше і ароматні!
Розпушене з допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
Характеристики:
• Кількість предметів: 1шт.
• Матеріал: Нержавіюча сталь, Пластик
• Матеріал ручки: Пластик
Переваги:
Головне призначення тендерайзера, размягчителя м'яса - це додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.
Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез - голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину і збільшують площу продукту.
Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50 %.
Скорочує час маринування на 80%.
Тендерайзер для ручної нарізки свинини, телятини, баранини, риби та ін. продуктів.
Конструкція з пластику 24 голками-ножами з нержавіючої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже не стискається. Тендрайзер не травмує самі волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і випливає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою.
Рекомендації по експлуатації размягчителя м'яса:
Разместите мясо на разделочной доске из дерева или пластика;
В зависимости от плотности мяса и толщины куска выберите оптимальное усилие для его обработки. Учтите, что крупные куски рекомендуется обрабатывать с двух сторон;
Избегайте попадания стальных стержней в кости и твердые предметы;
Рекомендуется отбивать мясо перед его маринованием;
В процессе отбивания можно по вкусу добавить специи;
Лезвия инструмента введут их внутрь мяса;
После использования необходимо тщательно промыть размягчитель;
Нельзя использовать абразивные моющие средства и твердые губки;
Не кидайте тендерайзер на тверду поверхню і з великої висоти.